Organisaties

Uw mensen behoren tot de belangrijkste resources van uw onderneming. Met een effectieve strategie voor human resources kunt u een duurzaam concurrentievoordeel behalen. Flexibiliteit speelt hierin een grote rol. Hoe kunt u de flexibiliteit en creativiteit van uw personeel vergroten?

Een grotere marktdynamiek heeft ondernemingen meer aan het denken gezet over manieren om de flexibiliteit van hun medewerkersbestand te verhogen. De flexibilisering vindt plaats door het inschakelen van bijvoorbeeld detacherings- en uitzendorganisaties maar meer nog door interne mobiliteit en ontwikkeling te bevorderen.

Onmisbaar daarbij is een human resources strategie die gericht is op het stimuleren van aanpassingsvermogen, creativiteit en initiatief onder het personeel.

Inmiddels hebben wij voor veel organisaties (zowel MKB als Corporates) antwoorden mogen geven op hun vragen. En belangrijker nog, we hebben de antwoorden vaak ook praktisch mogen implementeren. Zo ontzorgen wij al geruime tijd organisaties op het gebied van ontwikkeling van de medewerkers. Benieuwd welke antwoorden wij u kunnen geven? Neem gerust contact met ons op via info@wdl.nl of bel met één van onze HRD specialisten via 073 - 44 00 300.

Contactgegevens

Wielen de Leeuw B.V.
Lieshoutsedijk 10
5491 SN Sint-Oedenrode
073 - 44 00 300
info@wdl.nlAfspraaklocatie in 's-Hertogenbosch:
Regus
Pettelaarpark 84
5216 PP 's-Hertogenbosch