Banken

Onze dienstverlening voor bankiers is in de volgende pijlers onder te verdelen:

- Detachering:
Passend op uw vraagstuk leveren wij interim managers, projectmanagers, learning & development specialisten, trainers en zakelijke bankiers. Allen mét enerzijds inhoudelijke kennis van de processen en kwaliteitsvereisten binnen uw organisatie en anderzijds leveren zij de plus door positieve ontwikkelingen in uw organisatie te stimuleren tijdens de opdracht. Specifiek willen we hier nog benoemen dat wij voor de Rabobank financiering specialisten leveren op afroep per dossier. Dus alleen capaciteit op uw piekmomenten! Onze klanten weten dit al: ze bellen ons als ze die “topper” nodig hebben. U kunt bellen met Bart van der Wielen op 06-38904336 of uw vraag mailen naar info@wdl.nl

- Bedrijfsfinanciering:
Wij bieden ondernemingen ondersteuning bij het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen en het uitvoeren van interne verbeteringen. Qua risicograad zijn wij vaak betrokken bij de meer risicovollere financieringen. Financieringen met een lage risicograad vinden hun weg immers wel zonder ons als tussenpersoon te gebruiken. Wij hebben toegang tot alle relevante financiers en hebben een netwerk van informal investors. Bankiers kunnen ons vrijblijvend bellen om (anoniem) te sparren over hun klantcasus. Meer specifiek kunnen wij waarde toevoegen in bijzonder beheer/recovery situaties, te hoge LGD%, lage RAROC en matige informatievoorziening of onderbouwing van prognoses van klanten. Wij combineren onze financieel analytische vaardigheden met onze Lean Six Sigma methodieken om bij bijzonder beheer klanten verbeterprojecten te realiseren. Met een groot aantal accountantskantoren en bancaire instellingen onderhouden wij contacten. Bekijk hier wat wij doen voor ondernemers op dit gebied.

Meer informatie? Bel met Willem Schiffers op 06-20223220 of Raymond Tekstra op 06-23589130.
Of mail uw vraag naar info@wdl.nl.

- Opleiden en trainen van uw mensen: 
Middels onze leermethodes gebaseerd op onze Human Resource Development kunnen wij o.a. het volgende voor u verzorgen:
• De ‘Learning Journey’: een methode waarmee wij maatwerk kunnen bieden op medewerkersniveau t.a.v. kennis, attitude en vaardigheden, kortom: op competentieontwikkeling. In plaats van de hele afdeling een generieke training of coaching te laten doorlopen identificeren wij per medewerker de verbeterpunten en pakken die aan in samenwerking met de direct leidinggevenden. Klik hier voor de link naar onze opleidingspagina. 
• De HRD leergang voor leidinggevenden, consultants, trainers en learning & development specialisten. Een programma van 22 dagdelen met een post-HBO accreditatie waardoor u in staat bent om effectieve leertrajecten te structureren en uit te voeren. Klik hier voor de link naar onze opleidingspagina.  
• De ‘Masterclass HRD voor leidinggevenden’: een praktisch programma dat leidinggevenden in staat stelt om op hun afdeling een omgeving te creëren waar medewerkers zich dusdanig veilig voelen om hun comfort zone te verlaten en de stretch te maken naar de ‘learning zone’. Alleen onder die omstandigheden heeft het zin te investeren in training, opleiding en ontwikkeling. Klik hier voor de link naar onze opleidingspagina.

Heeft u interesse in andere opleidingen? Bekijk hier ons aanbod en selecteer de juiste doelgroep.

Contactgegevens

Wielen de Leeuw B.V.
Lieshoutsedijk 10
5491 SN Sint-Oedenrode
073 - 44 00 300
info@wdl.nlAfspraaklocatie in 's-Hertogenbosch:
Regus
Pettelaarpark 84
5216 PP 's-Hertogenbosch