Accountants

De wereld om ons heen verandert. We worden ons er steeds bewuster van dat door de toenemende digitalisering, de verbinding tussen ‘proces’, ‘inhoud’ en ‘klant’ wordt gevormd door medewerkers.

Om deze verbinding succesvol te laten verlopen wordt ontwikkeling van medewerkers en meer specifiek kennis van ontwikkeling van medewerkers steeds belangrijker.

Dit wordt bereikt door vakspecialisten naast hun inhoudsdeskundigheid óók te bekwamen in Human Resource Development activiteiten.
Antwoorden op vragen als: 
  • hoe communiceer ik met mijn klant op een begrijpelijke manier en welke communicatieve vaardigheden dien ik te ontwikkelen? 
  • welke kennis heb ik nodig om aan mijn veranderende arbeidsprofiel te voldoen en welke cognitieve aspecten dien ik te ontwikkelen? 
  • hoe zet ik processen en systemen zodanig in dat mijn klant meerwaarde ervaart door mijn efficiënte manier van werken en welke vaardigheden dien ik hier voor te ontwikkelen? 
  • welke attitude wordt mij verwacht om aan het beoogde klantbeeld te voldoen en welke gedragsvaardigheden horen hierbij?

Meest belangrijk hierbij is dat alle activiteiten bijdragen aan de ambitie die u als organisatie heeft. Vanuit onze expertise bieden wij concrete antwoorden op vragen die u heeft en beschikken wij over de kwaliteit om de beoogde ontwikkeling vorm te geven.

Benieuwd welke antwoorden wij hebben op uw vragen? Neem dan contact met ons op via info@wdl.nl of telefonisch via 073 - 44 00 300.

Contactgegevens

Wielen de Leeuw B.V.
Lieshoutsedijk 10
5491 SN Sint-Oedenrode
073 - 44 00 300
info@wdl.nlAfspraaklocatie in 's-Hertogenbosch:
Regus
Pettelaarpark 84
5216 PP 's-Hertogenbosch