Adviseren over financieren

Wanneer
In overleg
Kosten
€ 2.150,-, maximaal 15 deelnemers.
PE punten
NBA: 4

Inleiding

Het financieringslandschap verandert snel, een bancaire financiering is niet meer vanzelfsprekend. Toch zijn er nog nooit zoveel financieringsmogelijkheden geweest als nu. Maar hoe ontsluit u deze nieuwe mogelijkheden en creëert u hiermee als adviseur waarde voor uw klant?

Inhoud

In dit programma krijgt u inzicht in de:
- actuele ontwikkelingen op de financieringsmarkt
- alternatieve financieringsoplossingen (o.a. garanties, asset based financieren, crowdfunding en overige mogelijkheden)
- het structureren (stapelen) van financieringen en
- het schrijven van een overtuigend financieringsrapport.

Duur, doorlooptijd en wijze van aanbod

Deze 4 uur durende Masterclass wordt verzorgd op basis van het 'back-to-home' principe. Dat betekent dat dit programma aan het einde van de werkdag (voor de avondspits) start en na de avondspits eindigt. 
 

Resultaat

Na afloop bent u bekend met de ontwikkelingen in de markt, het nut en de noodzaak van stapelen van financieringen, kent u alternatieve financieringsvormen en bent u in staat een financier te overtuigen waarmee u meerwaarde realiseert voor uw klant!   ​​​​​​   


 

​​ 

Trainers

 • Drs. Ing. Bart van der Wielen

  Oprichter, eigenaar en meewerkend voorman binnen WDL. Een financiële vakman gecombineerd met praktijkervaring als ondernemer. 

  Meer info over Bart?    

  Heeft u een vraag voor Bart ? Klik hier om contact met hem op te nemen.

  .
 • Willem Schiffers

  Willem beschikt over een brede ervaring in het coachen, adviseren en begeleiden van ondernemers bij (complexe)  financieringsvraagstukken. 

  Meer info over Willem?

  Heeft u een vraag voor Willem? Klik hier om contact met hem op te nemen.

  .