Financieringsbemiddeling

De beschikbaarheid van kapitaal om te ondernemen is ondanks het toegenomen aanbod nog vaak een bottleneck in uw ondernemerschap. Uw bankier(s) nemen een afwachtende houding aan terwijl u kansen in de markt ziet om te ondernemen! Daarnaast zijn de voorwaarden en condities van groot belang om het businessplan op langere termijn voldoende kans te geven. De financiële sector is sterk aan verandering onderhevig en u heeft het gevoel dat er meer in zit dan datgene wat uw accountant heeft gepresenteerd op financieringsgebied.

Wij kennen de actuele mogelijkheden en de beslissers in de financiële sector. Zowel bij bancaire partijen als de fintech ondernemingen. Wij kunnen uw financiering voor u structureren en begeleiden naar de beste partij op dat moment. Wij zijn niet verbonden aan welke financieringspartij dan ook omdat we een absoluut onafhankelijk advies willen geven aan onze klanten. Ten behoeve van een efficiënte procesgang bij financieringsaanvragen maken we gebruik van het Credion netwerk en hun systemen.

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem contact op met Willem Schiffers of Raymond Tekstra voor verdere detaillering.

< Vorige pagina

Uw markt

MKB ondernemingen moeten continu en razendsnel inspelen op veranderende klantwensen en bijbehorende trends. Ook de concurrent zit niet stil. Als u echter zorgt dat uw organisatie dagelijks als een goed geoliede machine functioneert, blijft u uw concurrentie voor en creëert u jarenlange continuïteit. De hoogte van de financiering en uw belangrijkste medewerkers beperken echter te vaak het functioneren van die organisatie. U heeft het gevoel dat u alle “ballen” tegelijk in de lucht moet houden.