MKB

Financieringsbemiddeling

De beschikbaarheid van kapitaal om te ondernemen is ondanks het toegenomen aanbod nog vaak een bottleneck in uw ondernemerschap. Uw bankier(s) nemen een afwachtende houding aan terwijl u kansen in de markt ziet om te ondernemen!
Lees meer >

Lean Six Sigma

Om van uw concurrenten te winnen hoeft u het alleen maar beter te doen! Maar hoe pakt u dat aan in de volle complexiteit? U heeft elke dag veel plezier in uw werk maar u werkt inmiddels al 60-80 uur per week. Nog meer? Is dat nog gezond?
Lees meer >

Business Remodeling

Terwijl concurrenten en relaties volop in beweging zijn, zitten ondernemingen en organisaties vaak vast in hun bestaande business modellen. Uw organisatie ook?
Lees meer >

Opleidingen

Als MKB ondernemer is het van belang dat uw mensen staande blijven in veranderende omgevingen. Ontwikkeling van uw belangrijkste kapitaal is dan van groot belang.
Lees meer >

Uw markt

MKB ondernemingen moeten continu en razendsnel inspelen op veranderende klantwensen en bijbehorende trends. Ook de concurrent zit niet stil. Als u echter zorgt dat uw organisatie dagelijks als een goed geoliede machine functioneert, blijft u uw concurrentie voor en creëert u jarenlange continuïteit. De hoogte van de financiering en uw belangrijkste medewerkers beperken echter te vaak het functioneren van die organisatie. U heeft het gevoel dat u alle “ballen” tegelijk in de lucht moet houden.