Opleidingen

Veel klassikale opleidingen kennen een lage effectiviteit doordat slechts 10-20% van de overgedragen kennis beklijft en ook daadwerkelijk toegepast wordt in de dagelijkse werkprocessen. Neem dan nog in ogenschouw dat uw medewerkers gedurende de klassikale opleiding niet productief zijn en uw Return On Investment is echt te laag. Als opleider helpen wij  alleen uw resultaten te verbeteren als er daadwerkelijk zaken verbeteren. Onze werkvormen combineren derhalve online-leren, voorbereidingsopdrachten, klassikaal, 1 op 1 coaching en borging.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele medewerkers, teams en leidinggevende binnen één organisatie.

Ons opleidingsaanbod voor Mid-Corporates kent de volgende onderdelen:
  • (Verkoop)vaardigheden van alle medewerkers met klantcontact
  • Leiderschapsvaardigheden voor uw direct leidinggevenden
  • Financials voor non-financials.
  • Lean Six Sigma incompany opleidingen op zowel persoonlijk, team en organisatie niveau.

Klik hier om ons opleidingsaanbod te bekijken en selecteer het vakgebied "Mid-Corporates".


< Vorige pagina

Uw markt

Mid-Corporates moeten continu en razendsnel inspelen op veranderende klantwensen en bijbehorende trends. Ook internationaal zit de concurrent niet stil. Als uw organisatie dagelijks als een goed geoliede machine functioneert, blijft u uw concurrentie voor en creëert u jarenlange continuïteit. Maar het optimaal inzetten van twee belangrijke resources namelijk kapitaal en medewerkers zijn dan uitdagingen van formaat.