Gemeenten / Overheid

Financiële Stroomlijning

Het aantal problematieken binnen een gemeente met een financiële component is groot. Wij pretenderen niet de gehele context te kennen van een overheidsorganisatie maar kunnen u adviseren, ideeën genereren en analyses uitvoeren op diverse specifieke
Lees meer >

Ontwikkeling en Mobiliteit

Als gemeente wilt u graag dat medewerkers en leidinggevenden meer investeren in hun ontwikkeling en mobiliteit om beter te kunnen inspelen op de ambities waarvoor zij zich gesteld zien.
Lees meer >

Lean Six Sigma

De maatschappij verwacht dat u elk jaar met minder budget een hogere prestatie levert. Lean Six Sigma is een methodiek die u hierbij kan helpen.
Lees meer >

Opleidingen

Wij bieden een specifiek aanbod aan gemeenten en overheden. Dit betreft naast vaardigheidstrainingen ook vakinhoudelijke trainingen op het gebied van financieringen. Een vakgebied waar u steeds meer mee te maken krijgt.
Lees meer >

Uw maatschappelijke omgeving

De uitdagingen in non-profit sector en voor de overheid zijn groot. De maatschappij ontwikkelt zich razendsnel, de media is een belangrijke factor, de financiële druk vanuit de politiek neemt stevig toe en de flexibiliteit in uw organisatie wordt een key-factor. Maar hoe gaat u om met deze financiële druk die een stevige stroomlijning vergt? Bezuinigen met de kaasschaafmethode is niet meer effectief. En hoe krijgt u uw medewerkers mee in deze ontwikkelingen? Daarvoor is het ziekteverzuim te hoog en de toenemende kans op procesfouten te groot?