Accountants

Financieringsspecialisme

Het op de juiste wijze structureren én verkrijgen van een financiering is een specialisme geworden. Niet alleen de kwaliteit van de financieringsaanvraag maar ook de juiste wegen kennen is van groot belang voor de succeskansen.
Lees meer >

Opleidingen

Speciaal voor de adviespraktijk van de accountant/consultant richting MKB en Mid-Corporates hebben wij opleidingen op zowel vaardigheden als kennis op het gebied van financieringsoplossingen.
Lees meer >

Traineeship

De aantrekkingskracht van nieuw talent voor het accountancy vakgebied is laag. Veel accountantskantoren hebben moeite met het invullen van hun vacatures.
Lees meer >

Uw markt

Als accountant bent u het eerste aanspreekpunt van ondernemers. Naast uw rol bij administraties, jaarstukken en belastingaangiften verwacht uw klant dat u in brede zin adviseert. Van investeringen en financieringsaanvragen tot adviezen over de ondernemingsstructuur en financiële verbeteringen in de organisatie. Maar om overal specialist in te zijn is niet eenvoudig. Uw klant verwacht dat u in een beperkte tijd/factuur een hoge toegevoegde waarde levert.