Financiering

Wij delen onze kennis over zakelijk financieren graag!

Bedrijfsfinanciering; specialiteit van WDL Corporate Finance

De laatste jaren zijn banken niet langer meer de aangewezen partij als het gaat om het verkrijgen van financiering. Ondernemers kunnen kiezen uit een brede range van mogelijkheden;

Tegenwoordig is crowdfunding bijvoorbeeld een populair en volwaardigalternatief voor een bancaire lening. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden op basis van risicodragend vermogen, verschillende soorten asset-based-financiering zoals leasing en factoring, of behoort financiering in de vorm van garanties/subsidies vaak tot de mogelijkheden.

We begrijpen vanuit de praktijk dat het voor ondernemers complex kan zijn om door het woud aan mogelijkheden de juiste weg te vinden en mogelijkheden op de juiste wijze te combineren. Dit om zo de beste financiering tegen de meest gunstige voorwaarden te vinden. We hebben toegang tot meer dan 200 financieringsverstrekkers, waaronder banken en alternatieve financieringsvormen. Dankzij onze goede contacten, weten we de weg naar de voor u meest interessante en aantrekkelijke financieringsvorm. Door volume kunnen we bovendien de scherpste rente voor uw onderneming inkopen.