Interim capaciteit

Eindelijk een manager die aanpakt!

Een manager die aanpakt. Die doet wat nodig is. Dat is hoe wij interim vraagstukken invullen. Als ervaren directielid (CFO, CEO of COO) of manager nemen wij u voor een bepaalde tijd de zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Of dit nu als interim change manager is om interne veranderingen te begeleiden, als integraal onderdeel van het directie- of managementteam of om een team, afdeling of bedrijfsonderdeel weer op de rit te krijgen na haperend leiderschap. In verandertrajecten of herstructureringsprocessen zijn wij op ons best!
Wij hebben een groot netwerk aan freelancers en kunnen voor u zoekopdrachten uitvoeren. Onze specialiteit betreft opdrachten waar een organisatieverandering met financiële uitdagingen doorgevoerd moet worden. Het combineren van harde resultaten met openheid en warmte naar de medewerkers is daarbij onze signatuur. Ons motto bij het aandragen van kandidaten is dat het 100% moet passen op uw klantvraag en dat er elke dag toegevoegde waarde moet worden geleverd. Het moet meer opleveren dan het kost.
Voor verdere informatie of afstemming over een concreet vraagstuk neem contact op met Paul Martijn de Leeuw of Bart van der Wielen

Project management

Om een project tot een succes te maken, is een visie nodig. De neuzen moeten dezelfde kant op staan, er moet draagvlak gecreëerd worden, worden gemonitord, bijgestuurd, geëvalueerd.

Wielen de Leeuw levert projectmanagers met ruime ervaring op grootschalige en gecompliceerde projecten in corporate én politiek complexe omgevingen. Dit zijn projectmanagers die een concrete bijdrage leveren aan de strategievorming, die sturing weten te geven aan het proces en aansluiting zoeken bij stakeholders op niveau. Maar het zijn ook mensen die geloven in de kracht en kwaliteiten van uw medewerkers en die ze daardoor weten te motiveren en te laten groeien. Ze begeleiden de implementatie, om uiteindelijk de gestelde doelen te realiseren.

Voor verdere informatie of afstemming over een concreet vraagstuk neem contact op met Paul Martijn de Leeuw of Bart van der Wielen

Contactgegevens

Wielen de Leeuw B.V.
Lieshoutsedijk 10
5491 SN Sint-Oedenrode
073 - 44 00 300
info@wdl.nlAfspraaklocatie in 's-Hertogenbosch:
Regus
Pettelaarpark 84
5216 PP 's-Hertogenbosch