Dienstverlening

Wij leveren onze diensten aan diverse markten. Hier zit u de links naar de specifieke dienstverlening per markt:

Opleidingen:

Wielen de Leeuw ontwikkelt alle trainingen in eigen beheer, op basis van de nieuwste inzichten en de meest recente wet- en regelgeving. Kansen creëren én processen en resultaten verbeteren zijn centrale thema’s. Meer specifiek bieden wij trainingen en opleidingen op het gebied van financieringsproblematieken, leiderschap, vaardigheden, Lean Six Sigma en financiële stroomlijning van organisaties.

Klik hier om ons opleidingsaanbod te bekijken

Financieringsbemiddeling:

Wij kennen de snel veranderende markt voor het verkrijgen van bedrijfsmatige financieringen en zijn op geen enkele wijze verbonden aan een financieringspartij waardoor wij voor u als klant altijd de meest passende financieringsoffertes weten te verkrijgen.

Financieringsbemiddeling voor MKB Mid- Corporates Accountants

Verbetermethodieken:

Wij zijn fan van Lean Six Sigma verbetermethodieken. Vooral voor bestaande processen is dit een bewezen succesvolle methode. Wij leveren hierbij consultants, trainers, projectleiders, green en black belts in een grote diversiteit aan vormen.

Lean Six Sigma voor MKB Mid-Corporates Gemeenten / Overheid

Interimcapaciteit:

Bent u op zoek naar invulling van finance professionals of direct leidinggevenden binnen uw organisatie. Wij beschikken over een groot netwerk en leveren kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Contactgegevens

Wielen de Leeuw B.V.
Lieshoutsedijk 10
5491 SN Sint-Oedenrode
073 - 44 00 300
info@wdl.nlAfspraaklocatie in 's-Hertogenbosch:
Regus
Pettelaarpark 84
5216 PP 's-Hertogenbosch