Geschreven door:
Jochem Hendrikse
Datum:
15/5/2020

Heeft uw accountant nu geen tijd voor u in deze lastige tijd?

U heeft als ondernemer / directie een aantal vaste adviseurs. Voor belangrijke investeringsbeslissingen kunt u steeds een beroep op ze doen. Eén ervan is uw accountant. Helaas geeft deze partij nu niet altijd gehoor, juist in deze moeilijke economische periode. Ook het echte gevoel als sparringpartner op het gebied van markt- en organisatie ontwikkelingen ontbreekt bij veel accountants.

Te druk met afrondingen van de cijfers 2019, veel aandacht voor andere klanten, wie zal het zeggen? Feit is dat u juist nu op zoek bent naar iemand die uw businesscase doorgrondt en met u kan werken aan financiële scenario’s voor een positieve toekomst.

Bij veel ondernemingen is juist nu behoefte aan:

• Inzicht krijgen in mogelijke markt- en financiële scenario’s om zelf op te kunnen sturen en om financiële stakeholders hierin mee te kunnen nemen.

• Een partij die niet achteruit kijkt maar vooruit. Wat kan wél? Hoe kan het wél?

• Kennis op het gebied van financiële analyse waarmee verdienmodellen, afdelingen, kostenniveaus en marktontwikkelingen kritisch kunnen worden bezien.

• Een partij met kennis van herstructurering en herfinanciering.

• Een partij die de weg weet in het zakelijk financieringslandschap. Die niet alleen bij uw huisbankier de mensen kent maar ook bij alternatieve geldverstrekkers.

WDL Corporate Finance ondersteunt doet dit door:

• Adviseurs in te zetten die niet alleen goed zijn met cijfers maar ook met markt- en organisatiegevoel.

• Met veel energie, inlevingsvermogen, analyse, denkkracht en netwerk toegevoegde waarde voor u te creëren.

• De weg te kennen in het financieringslandschap; wie zijn de aanbieders? Welke proposities zijn er en wat voor een type klant zoeken zij? Dit doet zij ook via de zusteronderneming www.financieringsfabriek.nl

Meer uit ons blog:

Datum:
24/6/2020
Herfinanciering belastingschulden
Geschreven door:
Bart van der Wielen
Lees verder
Datum:
3/6/2020
De belastingdienst als geldverstrekker!
Geschreven door:
Bart van der Wielen
Lees verder